homezingenstembevrijding | teambuilding & trainingen | zing je vrij gastenboek

Zing je vrij - kamperen

Last minute aanbieding: €100 (exclusief kamperen). Aanmelden vóór 1mei!!!
Camping asdl
Van 20 t/m 27 juni 2015 organiseren we een week Zing je vrij - kamperen in de Ardennen. Op een prachtige plek in de Belgische provincie Luxembourg combineren we alle geneugten van Zing je vrij en kamperen. ´s Ochtends en ´s avonds een uur zingen, de rest van de dag ben je vrij om bijvoorbeeld te wandelen, fietsen, kanoën, luieren of steden te bezoeken. Speerpunten van Zing je vrij: Stembevrijding, inspiratie en improvisatie. Meer over de inhoud van de workshops, klik hier. We kunnen een keer vroeg opstaan, naar een mooie plek in de Camping asdlnatuur wandelen en daar zingend de dag begroeten. Vaak zullen de workshops binnen plaats vinden.

De camping, Aux Sources de Lescheret, is mooi gelegen bij een buurtschap in de Ardennen, dichtbij Luxemburg. Het betreft een groene camping, vermeld in de gidsen van SVR en Eceat. In 2012 én in 2013 heeft deze de Zoover Award (top 15 Belgische campings) ontvangen (kijk maar). De camping wordt gerund door een Nederlands koppel.
Het huren van een compleet ingerichte tunneltent of caravan is mogelijk. Ook zijn er kleine 2-persoons tenten beschikbaar.

Meer over de camping:
klik hier
en/of hier
Meer foto's van de camping en omgeving: klik hier

Kosten: €140 (exclusief kamperen). Lastminute aanbieding: €100

Opgeven en aanvullende informatie: Vrije Bestemming - Paul de Ridder: 030 6953203, 06 52471145 of via het contactformulier

Contact met de camping:
Arthur van Duin
Camping Aux  Sources de Lescheret
tel +32 479 581960

naar de top